Moderní lampa BioBeam 940 jako způsob léčby

17.02.2012 20:33

Chondropatie pately je velmi úporná nemoc. Občas se může zdát, že je prakticky nevyléčitelná. Pravdou je, že pacient potřebuje opravdu velkou dávku trpělivosti. Srovnání kolena do příznivého stavu může trvat i několik let. V průběhu těchto let přitom mohou vyvstávat nepříjemné bolesti. Kromě kloubní výživy je možné je eliminovat také alternativním způsobem, pomocí světelné terapie, která se podle výzkumů poměrně osvědčila. 

Touto metodou se léčí také v moderních rehabilitačních centrech. Výhodou příručního přístroje však je, že ho máte k dispozici kdykoliv, nemusíte nikam dojíždět, nikde čekat a rehabilitaci provedete, kdy se vám to hodí a jak dlouho budete chtít.

BioBeam 940 je moderní vysoce účinný systém světelné terapie určený pro bezbolestnou léčbu pohybového aparátu bez vedlejších nebo negativních účinků.

BioBeam 940 využívá vlastní, patentově chráněnou technologii léčebných vlastnostíinfračerveného paprsku jedné vlnové délky 940 nm, která je účinná při léčbě pohybového aparátu. BioBeam 940 má výrazný analgetický, protizánětlivý a hojivý (biostimulační) efekt, což výrazně snižuje počet lékařských zákroků, množství užívaných léků a s tím spojené odbourání jejich vedlejších a nežádoucích účinků.

BioBeam 940 je nízkovýkonový úzkopásmový zdravotnický přístroj využívající infračerveného světla k zmírňování chronické bolesti spojené se všemi typy artritidy, jako je osteoartritida, revmatická a revmatoidní artritida či dnavá artritida, bolesti malých kloubů a k léčbě poruch měkkých tkání, například zánětu šlachy. Může být použit jako alternativa k farmaceutickým přípravkům a fyzioterapii nebo ve spojení s nimi. Je účinným fototerapeutickým prostředkem ke zmírnění bolesti.

Jiné fototerapeutické metody jsou velmi nákladné a často vyžadují klinickou aplikaci. Lehký, přenosný a cenově dostupný Biobeam 940 je vhodný i pro domácí použití. BioBeam 940poskytuje rychlou úlevu od akutních, chronických, kloubových a revmatických obtíží.

Fototerapie je oblast medicíny, kde jsou pacienti léčeni světelnými paprsky. Někdy se při fototerapii využívá sluneční světlo. Světelný zdroj BioBeam 940, který má zvláštní léčebné vlastnosti, je příkladem světelného zdroje, který se v přírodě nevyskytuje. BioBeam 940 používá úzkopásmové infračervené světlo ke zmírňování příznačných bolesti kloubů při revmatických a artritických stavech, například bolesti zad či kolena. Fototerapie byla použita v mnoha klinických aplikacích a pokusech. Vyvolává v zásadě tři typy interakce tkáně: fotochemické účinky, fototermální účinky a fotomechanické a fotoionizační účinky. Když je na tkáně aplikováno světlo, dojde k jistým pozitivním biologickým změnám, a v takovém případě tělo pozitivně reaguje zmírněním chronické bolesti spojené s revmatickou a revmatoidní artritidou malých kloubů a s poruchami měkkých tkání, například zánětem šlachy.

BioBeam 940 využívá nízkoenergetické úzkopásmové infračervené světlo, které je absolutně bezpečné, neprodukuje teplo, nemá vedlejší účinky ani při dlouhodobém používání. Je neinvazivní, nemá žádné kontraindikace, pokud jde o užívání léků nebo fyzioterapii.

Kdy BioBeam 940 pomáhá:

 

  • při bolestivých stavech organismu,
  • při poranění pohybového aparátu (poranění kloubů, šlach, svalů a dalších měkkých tkání),
  • při degenerativním postižení kloubů a chrupavek,
  • při úponové bolesti svalů a šlach (např. achilodynie, tenisový loket apod.),
  • při zánětlivých onemocněních šlach a svalů,
  • při bolesti páteře,
  • při ostruhách patní kosti,
  • při revmatismu,
  • při artróze různé lokalizace,
  • při artritidě, synovitidě, bursitidě,
  • při laserpunkturách,
  • při poúrazových stavech ve sportu,
  • při omezené pohyblivosti,
  • při bolesti zad a podobných obtížích.

 

vanoce-vanocni-darky.cz

Diskusní téma: Moderní lampa BioBeam 940 jako způsob léčby

Datum: 04.12.2012

Vložil: Petr

Titulek: S prístrojom BioBeam 940 je manželka veľmi spokojná.

Používa ho denne 2x, ráno a večer min. 30 min, na ohrievanie bedrového kĺbu s diagnózou coxathrosis bilat III. stupňa. Po použití prístroja pociťuje vždy úľavu. Sme Vám veľmi vďační, že ste takýto prístroj priviezli na náš trh. Siahli sme po ňom s poslednou nádejou na úľavu od bolesti pri zhoršovaní diagnózy a oddialenie operácie, keď už sme vyskúšali rozličné medikamenty ako Artrostop Rapid, Gelactiv, GS Condro Forte aj Inovo 5, ktoré síce tiež do určitej miery pomohli, ale pri zhoršovaní diagnózy už ich účinok slabol. Teraz manželka užíva na predpis od ortopéda pravidelne Condrosulf a využívala sériu injekcii s kyselinou hyaluronovou priamo do oboch klbov. Ožarovanie BioBeamom 940 používa ako doplnkovú liečbu so súhlasom ortopéda a, ako som spomínal, prináša jej vždy úľavu, pretože jej stav sa zhoršuje pri zmene počasia a vyššej fyzickej námahe, ktorej sa pri udržovaní domácnosti v rodinnom dome nemôže vyhnúť.

Datum: 30.11.2012

Vložil: Mrcha

Titulek: Dobrý

Tenhle krám mi fakt pomoh. Asi v tom opravdu neco bude...

Přidat nový příspěvek